Wie ben ik?

Hallo

 

Mijn naam is Esther. 

Ik ben een 30 jarige getrouwde vrouw met 3 kindjes.

Ik ben een enthousiaste leerkracht in een middelbare school. Dit werk doe ik supergraag!

In mijn vrije tijd knutsel ik als ontspanning. Soms met en soms zonder de kinderen. 
Mijn kinderen maken graag kaartjes bij hun mamie, Leentje (van Leentjes hobbyshop --> webwinkel). Zo ben ik er ook toe gekomen om kaartjes te gaan maken. Ik vind het een leuke bezigheid en zo begint mijn voorraadje al aardig te groeien. 

Omdat ik graag nieuwe dingen uitprobeer, koop ik regelmatig nieuwe materialen bij Leentjes hobbyshop. Met de verkoop van mijn zelfgemaakte kaartjes kan ik dit sponsoren.

Ook geef ik voor Leentjes Hobbyshop workshops. In deze workshops krijg je de kans om te werken met de nieuwste materialen en nieuwe technieken te ontdekken zodat je weet welke kant jij uit wilt gaan met je hobby.

 

Hopelijk vind je wat je zoekt op mijn website, zoniet, laat het me dan weten. Misschien kan ik je toch verder helpen!

 

Mijn oudste krijgt haar eigen Cuttlekids!
Mijn oudste krijgt haar eigen Cuttlekids!